Saturday, August 4, 2018

L’Art de la cuina (Bernat Metge) libro Apici pdf


Descargar PDF Leer en línea



Marcus Gavius Apicius, gastrònom romà del segle I d.C., suposat autor del llibre De re coquinaria (L’Art de la Cuina), que constitueix una font essencial per conèixer la gastronomia en el món romà, visqué durant els regnats dels emperadors August i Tiberi, elaborant les seves excentricitats gastronòmiques i dilapidant la seva fortuna personal per gaudir dels més refinats aliments, elaborats en les més complicades receptes, algunes atribuïdes a ell, com el foie gras obtingut del fetge d’ànecs alimentats amb figues… L’índex del llibre és el següent: I.- El curós II.- Vianda trinxada III.- l’Hortolà IV.- Plats variats V.- Llegum sec VI.- Volateria VII.- l’Exquisit VIII.- Els quadrúpedes IX.- El mar X.- El pescador
Descargar L’Art de la cuina (Bernat Metge) En Pdf
L’Art de la cuina (Bernat Metge) novela
Descargar L’Art de la cuina (Bernat Metge) (pdf, epub, mobi kindle)
L’Art de la cuina (Bernat Metge) - PDF eBooks Online Free Download

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.